Europa Mästerskapen, 3-manna, Aalborg, Danmark
9/6 - 10/6
http://www.emc2009.dk/
Placering: 3:e

3-manna, 3 serier kortolja:
Tisdag kl: 09:00
Dennis Eklund
Erik Andersin
Mathias Årup

Tisdag kl: 16:00
Robert Andersson
Martin Paulsson
Martin Larsen

Ledsen för den sena uppdateringen, men internetet på hotellet är en av sakerna som inte fungerar som det ska!!
Vårat spel fungerade mycket bättre och vi började alla tre med våra plastbollar, Robban var bäst på 240 och Paulsson 3:a på 225, där i mellan fanns jag. Riktigt trevlig start!! Innan vi gick på hade vårat första lag tagit ledningen på 181 över pari, så vi visste vad vi hade och gå på.
Serie 2 och 3 gick lite segare men vi höll ändå ihop spelet bra och när vi räknade ihop våra siffror visade det sig att vi var 2 pinnar före våra kompiser!! Sverige 1:a och 2:a efter halva distansen, nu kan det vara läge att bryta 3-manna trenden!!
Själv fick jag ihop 675 efter att ha bytt till Special Agent i tredje serien, kanten kan bli för torr även för spärrbollen!
Inför långoljan har vi ca 100 pinnar ner till 5:e platsen, men mycket kan hända på 9 serier. Det gäller att hålla fokusen uppe och inte jaga strike.

3-manna, 3 serier långolja:
Vad ska man skriva nu då?? Återigen får man ett kvitto på att man aldrig ska tro att en profil ska spelas på samma sätt 2 dagar i rad, vi hade ju spelat långoljan 6 serier i 2-manna spelet och trodde vi visste hur vi skulle göra. Men skit fick vi.... Banorna var mycket tajtare idag och det gjorde att många fler valde att spela rakare i mitten av banan, vilket i sin tur gjorde att vi (få) som har lite rotationer fick gå ännu längre in. Spelade vi då bollen in i deras linje tog den tidigt och mitt på som resultat. Tryckte vi förbi bollen kom den inte tillbaka, banan blev helt klart väldigt lurig. Spelar man då inte på topp blir det så stora problem som det blev för mig och Paulsson. Robban löste det ok efter 1:a serien och fick ihop 645, jag hade 563 och Paulsson 545. Skit skit och lite till skit
Nu hade vi lite tur att Danmark inte lyckades gå förbi oss, så vi har en liten chans att klara oss till topp 4. En start kvar och 2 lag får passera oss, det svenska gänget hoppas vi klart på och så har England en stor chans att gå förbi. Hoppas inga fler vill spela final!!

Så blev det, inga fler ville spela final England gick in som 2:a och Sverige lag 1 som 3:a. Det betyder att de får mötas och att vi ska möta Norge i semifinal, trevligt.

Semifinal:
Tyvärr blev det ett brons, kanske inte så illa med tanke på hur vi spelade innan idag. Men det tråkiga var att vi (speciellt jag) spelade minst lika illa i semifinalen, bedrövligt för att vara ärlig. Men så är det ibland, de säger att man inte kan vara på topp alltid (även om det är det man vill). Vår match är inte mycket att orda om, vi var för dåliga.
Men den andra semin var riktigt fräck, våra grabbar gjorde en riktig kanon match mot ett riktigt starkt England. Med mycket styrka och lite flyt (minst lite fick engelsmännen smaka på svensk pisk igen!!!! 715 mot 693, grymt imponerande!
Finalen spelas alltså mellan Norge och Sverige, när tog Sverige 2 medaljer i 3-manna sist?? Vet faktiskt inte om det hänt innan??

Nu hoppas vi på vinst och så ska ladda om bössan inför 5-manna som börjar imorgon på kortolja.

Visst blev det GULD, en imponerande insats av laget till 2/3 bestod av rookies!! Härligt att se!!!
 

 

Martin Larsen
2009-06-11

« Tillbaka