Norwegian Open, Olso, Norge
4/10 - 7/10
http://www.bowling.no/NBFsider/index.php?id=603

1:a start i Norwegian Open:
Det kan inte börja bättre.... iallafall inte om man är kille:-) Efter lite extra lång värmning bestämde jag mig för att börja med min Rival runt ribba 10 och det visade sig vara mycket bra! Min 16:onde 300 serie!!! (16 mot Robbans 14:-) Dock var jag bara 2:a i starten efter 1:a serien, en av tjejerna från Holland slog 306:-)
Jag fortsatte att spela med Rival i ca 3 serier, sedan bytte jag till Agent och gick in lite i banan. Hade lite problem i serie 4:a, men såg ut att rädda den efter 9 rutor, då dök det trevliga 7-10 hålet upp för första gången landade på 202 i den serien. Sedan hade jag riktigt bra chans att ta mig upp som 2:a i kvalet efter Robban, men tyvärr sumpade jag chansen i sista rutan. 1432 är ändå en kanon start, ligger 7:a just nu. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska spela imorgon eller inte. Robban leder kvalet på 1497!!

Inget mer kvalspel før min del, sparar mina krafter till morgondagens finalspel. Ligger just nu på en 15:onde plats vilket gør att jag får en bye i finalen. Børjar kl:10:00 imorgon.

Final i Norwegian Open:
Det första passet kl: 08:00 på morgonen hade jag förmånen att stå över då jag klarade gränsen för topp 24 i kvalet (ganska skönt). Då åkte 12 spelare ut och vi (13-24) kom in, de oljade inte om banorna imellan dessa pass så det blev ganska torrt på slutet. Jag spelade ganska nära 5:e pil med min Agent, tyckte jag spelade bra men fick inte till någon höjdar serie. Landade till slut på 899 och det visade sig bli 12:e och sista finalplats, mycket höga siffror överlag i denna tävling. Det slogs totalt 8 stycken 300 serier, varav en kom från min hand!!
Inför nästa pass oljades banorna om och jag trodde jag hade en bra plan, fel fel fel fel...
Jag var helt klart för bestämd innan jag började träna och testade inte tillräckligt. Trodde min grej skulle funka, men så var inte fallet. Då jag inte fick kloten att reagera bra började jag också slå dåliga slag och 167 i första serien smakade sådär!
Efter den serien gjorde jag ett försök att komma tillbaka, men lyckades aldrig. Tappade fokus i sista serien och fick bara ihop 773 som räckte till en 20:onde plats. Kanske 4 veckors tävlande blev lite för mycket när det började ta emot, orkade inte riktigt kriga tillräckligt.
Tobias Karlsson blev den lyckliga som åkte hem från Oslo som segrare, i år igen!!! Stort grattis till Tobbe!!
Själv blir det till träna lite nu inför vår match till helgen, mot just Tobbes Sumpan!

 

Martin Larsen
2007-10-08

« Tillbaka