PBA Cheetah Championship, Detroit, USA
8/8 - 8/8
http://www.pba.com

TQR (Tournament Qualifying Round):
Då denna tävling är stängd för de spelare som har en plats på PBA Touren 2009-2010 är enda chansen att få spela den att kvala in via TQR. Kvalet är över 7 serier och de 11:a bästa går vidare och får en plats i tävlingen.
TQR spelas Lördag kl: 09:00 (lokal tid) på Lördag. 

Det blev ett stort misslyckande i dagens TQR spel, jag började spela ok men hade väldigt svårt att få strike. Då började jag försöka hitta rätt tilt och fart, tyvärr spelar jag alldeles för dåligt för att fixa det. Jag trodde det skulle gå att spela med plastbollen eller uretane, men det var helt enkelt för torrt längst ut för att det skulle funka. Det var ett par vänsterspelare som var bäst, ganska väntat faktiskt. 
Har inte mycket mer att skriva mer än att jag är riktigt besviken på att jag spelar så tekniskt dåligt (ojämnt), jag klarar inte av att repetera slagen.

Tränade efter spelet idag också, men har ingen riktigt bra lösning på problemet. Jag måste helt enkelt bli mycket bättre att vara bakom bollen och släppa den mjukt. Mitt A game funkar inte här.
Imorgon ska jag försöka spela på Viper och Chameleon, 2 profiler som inte är lätta. Ska försöka göra det bästa av situationen.

 

Martin Larsen
2009-08-08

« Tillbaka