Team Pergamon - Kulladals BS, Frölunda, Sverige
19/9 - 19/9
http://www.bowl.se/

TP - Kulladal:
Min första liga match för säsongen slutade till slut bra, vinst 11-9!!
Men detta efter att vi nästan strulat till en 10-5 ledning till 10-10, som tur var tog Osku och Mattias (den oklippte) Wetterberg tag i saken och vann sista serien. Väldigt skönt att ha bra lagkamrater som klarar av att avgöra matcher, när vi andra tacklar av.
Matchen spelades på Dick Weber profilen och i Frölunda spelas den profilen helt klart ganska tuff. Siffrorna var inte höga och spärr var väldigt bra, bästa sättet att spela var ganska rakt (runt ribba 12). Jag kände att de veckor jag spenderat i USA hjälpte mig mycket i denna match, kanske var det därför jag lyckades bli match bäst (899, jag vet 900 gummi!). Detta trots att jag tog fel beslut i 3:e serien och gjorde bara 180 då. Då valde jag att försöka skruva lite mer med en boll som gled ner och kickade (Kinetic Pearl), serie 1 och 2 spelade jag med Siege och 4:e serien bytte jag till Momentum Swing. Jag tycker inte att jag spelade kanon, anledningen till att jag fick så bra siffror var nog mer att jag spelade banan rätt.

Vi får se om det blir någon mer match i höst för min del, då schemat är ganska tjockt med tävlingar kan det bli svårt. Nästa uppdrag är individuella Europa Cupen, som går på Kreta!

 

Martin Larsen
2009-09-21

« Tillbaka