Sundbybergs IK - Team Pergamon, Sundbyberg, Sverige
3/1 - 3/1
http://www.swebowl.se/table.aspx?TournamentId=58524

SIK - TP:
Den 3/1 kl:17:00 kommer det bjudas på en kanon match (hoppas jag) i Sundbybergs bowlinghall!
Då några av våra ordinarie juniorer har kvalat in till JSM final denna helg har vi fått släppa fram lite reserver från det stora landet i Väst, Tim Mack kommer göra comeback i svensk liga och Mike Fagan kommer debutera. Det kan bli sevärt!!!

Det blev säkert sevärt, men tyvärr inte ur Pergamons synvinkel, idag räckte vi inte till.
Sundbyberg valde att lägga en extremt kort profil (28,5 fot tror jag) och med deras träning och material löste de banan mycket bättre än oss. Självklart hade ju inte våra amerikanska vänner med sig några urethane klot som nästan var ett måste den första serien, vi torskade den med 4-1. Sedan borde vi kunnat gjort bättre ifrån oss men denna gång räckte vi inte till i slut rutorna. Kanske var det hemma stödet (fullsatt i hallen!) som hjälpte de gröna att ta de väldigt behövliga 2 poängen, redan efter 3 serier (11-4).
Själv valde jag att spela med Storm Natrual (Urethane) första 2 1/2 serierna och sedan ett par rutor med C-System och sista serien med Special Agent, för att landa på 889. Vilket väl är ok, framför allt för att jag inte hade en enda tomruta under matchen. Slog dock lite väl lite strike, speciellt i tredje serien.
Matchen slutade 13-7 (7045-6851), en besvikelse, men så är det. Bara att jobba vidare!

 

Martin Larsen
2010-01-03

« Tillbaka