Team Pergamon - Full House, Frölunda, Sverige
23/1 - 23/1
http://www.bowl.se/

Innan match:
Nu är det nog bäst att vi vaknar till, vi har förlorat ett par matcher i rad nu (tappat serieledningen). Det är dags att börja ta i med hård handskarna, vi vinner inte utan att verkligen anstränga oss!!
På Lördag ska vi se till att ge gästande Full House en ordentligt match!! Kom gärna ner och stötta oss i Frölunda SuperBowl!

TP - Full House:
Det som efter 2 serier såg ut till att bli en promenad seger, blev en mycket spännande match mot slutet. Vi ledde med 8-2 och Full House såg inte alls ut att ha någon bra koll på Earl Anthony profilen. Dessutom verkade de inte vilja spärra, men än en gång blev det bevisat att matcher kan svänga ordentligt. I tredje serien slappnade vi av lite och samtidigt torkade banorna upp, det gillade Skåne grabbarna, jag och Årup var det enda av våra som lyckades ta poäng. Det innebar 9-6 inför sista, men efter att ha snackat ihop oss lite inför sista justerat linjerna (och vissa boll byten) visade vi att vi ville vinna och ta tillbaka serieledningen!! Vi ökade från 1563 i tredje till 1844 i sista serien!! Trots att Göran Carlsson slog 298 orkade inte Full House hänga med, vi vann serien med 4-1 och matchen med 13-7 (6762-6364)!
Göran blev match bäst på 932 och vår Flakenbergs junior (Johan Hellden) var bäst hos på 911, jag fick ihop 875 och tog tillsammans med landslags kollegen Årup fullpott (4p)!!
Profilen var som sagt Earl Anthony och den spelas absolut bäst utifrån och ganska rakt, men efter ett par serier kan spelet flyttas in lite. Jag spelade de första 2 serierna med Bounty Hunter (500 abralon yta) och sedan med Rouge Cell.

Skönt med 2p (plus farmalagets 2p) innan vår något försenade Julfest!!

 

Martin Larsen
2010-01-24

« Tillbaka