Team Sweden, Team Building läger, Sälen, Sverige
11/4 - 15/4

Innan lägret:
Under dessa dagar ska vi i Team Sweden få en riktigt bra möjlighet att ha kul, umgås utanför banorna, träna bowling och lära känna varandra bättre i Sälen.
På schemat ligger bowling träning (spel på WTBA profiler), skid åkning, fys träning (i gymmet) och diskutioner i och omkring det mentala området.
Detta är en unik möjlighet vi fått tack vare stöd från RF, helt klart något som kommer att vara nyttigt inför VM äventyret i Augusti.
 
Hemma igen:
Inga brutna ben eller andra skador!!! Efter ett par full späckade dagar är vi nu hemma igen, vi hade grym tur med vädret vilket bidrog till ett par underbara förmiddagar i backarna. De dagarna vi var där sken solen och när vi satte oss i bilen för att åka hem regnade det, fasen också.
De som inte "vågade" sig ut i backen roade sig på andra sätt innan lunch, som tex skoter körning eller lite extra träning på gymmet.
På eftermiddagarna var det bowling på schemat, (Lindvallens nya Experium byggnad har det mesta inkl. en toppmodern 12-banors hall) vi spelade på 3 av WTBA's profiler. En kort (Bejing, 35fot), en medium (Atlanta, 38fot) och en lång (Mexico City, 45fot). Överlag sett visade vi att alla 3 profilerna var möjliga att skjuta en hel del strike på, detta trots att benen inte alltid var så pigga. Jag förstår helt klart att utförsåkarna har ordentliga ben muskler!!! 
Efter bowling passet ägnade vi kvällarna åt diverse övningar och samtal för att förbättra lagkänslan och lära känna varandra bättre, sedan var det inte speciellt svårt att somna!
Väl hemma igen väntar ett par bowling fria dagar, sedan väntar DM final (Måndag 19/4 i Frölunda), träning och SM kval (Lördag 24/4 kl: 10:00 i Strike&co).

 

Martin Larsen
2010-04-16

« Tillbaka