Fästningsslaget, Varberg, Sverige
26/4 - 26/4
http://www.bsbockarna.se/

Fästningsslaget i Varberg:
Det var länge sedan jag var tillbaka där det startade men den 26/4 kl: 18:15 är det dags att ställa sig på banorna i Varbergs Bowlinghall igen. Det var ca 20 år sedan jag slog mina första slag i denna hall och efter det har det ju hänt en hel del!! Kul att min moder förening (BS Bockarna) har valt att starta upp en gammal tävling igen, jag ser fram emot att ställa mig på "hemma"-banorna igen!!

För ca 10 år sedan (när jag sist spelade något av vikt i Varbergs bowlinghall) hade jag nog varit ganska nöjd med de siffrorna jag presterade i årets Fästningsslag. Men med dagens mått mätt räcker inte 1302 för att göra mig nöjd och glad. Speciellt inte då banorna bjöd in till klart högre siffror, jag blandade bra bollar med riktiga skit slag. Kanske ville jag lite för mycket?? Kanske kunde jag inte riktigt fokusera på spelet?? Kanske var jag för spänd för att mamma Anna satt bakom och hejade (det trodde hon i alla fall)??
Sanningen kanske är en blandning, jag valde i alla fall att spela större delen av tävlingen med Power Swing. Jag tyckte den rullade rätt bra på den 37 fot långa profilen, spelet startade mellan 2-3:e pil och i sista serien var jag och Årup inne mellan 4-5:e pil. Då använde jag Hy-Road, men den liksom min Power Swing lämnade 10:an kvar lite väl många gånger. Känner nog att jag borde kunnat lura ner den oftare med lite bättre spel. Lite bättre spel hade den hete vulkanen (Haffi), med sina 1425 leder han tävlingen med nästan 100 pinnar.

Nu är det dags att ladda om bössan för att försöka bemästra de tuffa banorna i Strike & Co (Super Six).

 

Martin Larsen
2010-04-27

« Tillbaka