Semestersabotören, Göteborg, Sverige
29/7 - 5/8

Start 1:
Denna 6 seriers (eu) tävling i Strike & co, spelade jag som en så kallad kontroll tävling inför VM. För att få lite break i träning och kolla av tekniken. Den spelas på en 39 fots profil som denna dag spelades ganska torr. Det fanns inte mycket häng, vilket kändes som nyttig träning inför vad som komma skall. Tekniken känns ok, det dyker fortfarande upp lite för många skit slag men jag tror jag är på rätt väg. Stabil lägsta nivå (202) men tyvärr fick jag inte ihop de långa raderna, så högsta serien hamnade på 238. Totalt blev det 1291, just nu i ledning 3 pinnar före Rebecka jr Larsen. Bollarna för dagen var Profit och Hy-Road.Nu blir det tränings helg i Karlskoga, lite träning i Frölunda och roligtvis en re-entry i denna tävling nästa Torsdag.

Re-entry:
Sen uppdatering av denna start, har faktiskt glömt av det i alla VM förberedelser.
Vi var i alla fall ett par stycken som spelade re-entry och till en början såg det ut som jag lärt mig av första starten. Jag började spela med min Power Swing och hade ca 100 över pari efter 3, sedan fick jag lite problem och serie 4 & 5 hamnade bara precis över 200 strecket. Då gick Robban och Haffi förbi mig, men efter spärr och sedan 6 raka kryss i sista serien (då med Hy-Road) hade jag bra chans att ta tillbaka ledningen i tävlingen. Tyvärr blev det inte så, hål i ruta 8:a och ett klipp direkt efter det.
Återigen alla serier över 200 men inte riktigt det lilla extra för att skjuta en hög score, 1314 och förnärvarande en 3:e plats. Robban tog ledningen med 1350.

 

Martin Larsen
2010-08-09

« Tillbaka