VM 2010 - dubbel, München, Tyskland
15/8 - 16/8

 2-manna distansen blev lite upp och ner, ner för att jag och Robban inte lyckades ta medalj, upp för att Paulsson och Aarup tog hem guldet istället. Helt otroligt bra gjort av gubbarna, de utklassade resten av fältet i kvalet, sedan körde de över USA i semin för att till sist vara kallast i fineln mot Malaysia!!! Det är Sveriges distans, sa är det bara. De sensta 6 VärldsMästerskapen har vi vunnit 5 och 2:a i det 6:e!!
Denna distansen spelades pa langolja (Mexico City, 45 fot) och om medium profilen var tuff sa var det har än värre. Det blev spel väldigt langt in i banan och det är fullt normalt, men att det släpper sa mycket när man spelar bollen at höger är inte sa normalt. De sista serierna spelade jag ribba 28:a och bollen fick inte komma längre höger än 14-15, da var det kört. Verkligen tuffa förhallanden, men det ska det kanske vara pa VM ocksa.
Jag och Robban hade problem, men vi gnetade pa och i 5:e serien fick vi till en höjdare som gjorde att vi hade chans att na topp 4:a. Vi hade behövt ca 430 i sista serien men vi lyckades tyvärr inte lösa det sista banparet. Till slut skanades det nog 50 pinnar och vi slutade pa en 13:onde plats. Bada gnetade ihop siffror runt 1230-1240, jag spelade med Break Out under de första serierna och sedan Pure Swing.

 

Martin Larsen
2010-08-17

« Tillbaka