VM 2010 - trios, München, Tyskland
17/8 - 18/8

Dag 1, 3 serier medium olja:
Det blev jag, Robban och Paulsson som bildade 3-manna lag da Tomas valde att lata de andra grabbarna som vann 3-manna i Alborg fa fortsatt förtroende.
När det var dags för Medium profilen igen trodde vi nog att vi visste vad vi skulle göra, men en sak är säker nu. Man kan inte vara säker pa var/hur eller med vad man ska spelade, det känns som banorna lever ett eget liv. För min egen del sag passet ut sahär:
Serie 1, ribba 12 pa höger banan och 10 pa vänster banan med C-system 2.5. Helt ok spel och 220.
Serie 2, 15-16 visade sig med en gang vara MYCKET torrare och vi flyttade, flyttade och flyttade. Till slut var det ribba 25 innan jag tog beslut att flytta ut spelet till ribba 7-8. Testade igenom ett par bollar innan C-System blev valet igen.  Jag räddade ihop 177, den serien var inte pa min sida. Startade med dubbelslussen och 4-9 pa bana 15, sedan fick jag en skön utdelning pa mitt första försök pa kanten med 7-10 pa bra träff. Ibland vill man bara sluta bowla.....
Serie 3, fortsatte pa kanten med 2.5:an och spelade ok för 210.
I stort sett var det lika gnetigt för Robban och Paulsson, enda skillanden var att det lossnade lite för Martin i sista serien. Vi gick imal pa 22 över pari och det är ju inte godkännt men det kunde blivit mycket värre, vi har i allafalll en liten sprotmössa inför morgondagens spel pa langolja.

Dag 2,  3 serier langolja:
Inget inlägg pga av dåliga internet möjligheter.

 

Martin Larsen
2010-08-23

« Tillbaka