BK Joker - Team Pergamon, Göteborg, Sverige
9/10 - 9/10

Elitserie match:
Aj aj aj vilken dålig start vi fick på denna matchen, jollarna tog verkligen vara på att vi var ute och cykla. Vi spelade alldeles för dålig och den något modifierade (44 fot) Mexico City (45 fot) profilen blev då väldigt svår.
5-0 i baken kostade oss i slut ändan poäng eller seger i denna match som slutade med förlust 11-9. Total slagningen blev 6601 mot 6441 och vi torskade första seren med ca 170 pinnar!
Vi kom tillbaka lite efter första serien men överlag var det en riktigt dålig match av oss, en lägsta nivå som helt klart var ett par våningar lägre än den borde kunna bli!! Jag tycker kanske inte alla Jokers spelare spelade på topp hela vägen heller men de höll ihop spelet bättre än vi gjorde, det tjänade de 2 poäng på!
Ett enda plus hos oss idag, ett stort + till Mr Ljung som spelade grymt bra. 971 var nästan 100 bättre än näst bästa gubbe i matchen, personligen fick jag ihop 842. Första 2 serierna spelade jag med Double Clutch runt ribba 16, 244 och sedan 187 med minst lika bra spel. Då tycker jag faktiskt jag hade oflyt, sedan bytade jag till Pure Swing och flyttade in till ribba 20. 233 i 3:e och fram tills dess var jag nöjd med spelet men 178 i sista med 5 raka kryss på slutet var väl sisådär.
Om Ljung var dagens plus så ska jag ge dagens minus till bowlinghallen Strike & Co, jag tycker det är bedrövligt tråkigt att man inte kan få ordning på kägel uppställningarna! På vissa banorna står käglorna inte ens nära där de borde! Ska man kunna axla utnämningen "århundradets bowlinghall" bör man faktiskt jobba lite på den biten!

OBS!! Jag skyller inte vår förlust på detta och det är inte första gången jag anmärker på detta i denna hall! Kanske är jag en gnällspik, men det finns många fler än jag som tycker det samma.

 

Martin Larsen
2010-10-09

« Tillbaka