PBA WSOB, Chameleon Championship, Las Vegas, USA
27/10 - 27/10
http://www.pba.com/
Placering: 33:e

Serie 1-6, nyoljat:
Efter att ha spelat i stort sett hela dagen med min C-System 2.5 på Viper profilen bestämde jag mig för att borra två andra Brunswick klot igår kväll. Det blev en Damage och en Wicked Siege, som jag och Brunswick folket trodde skulle passa bra på Chameleon profilen (40 fot).
Skapligt drag, för jag spelade nämligen med Wicked hela detta passet och det gick helt ok (den rullade så bra så jag ska borra en till idag). Jag började som i trans (kanske inte hade vaknat, då vi startade 07:30) med 519 de första 2! Spelade då runt 3:e pil och hade ett kanon läge, men inför flytten till bana 9-10 där en Korean och Belmonte spelade serien innan mig var jag lite orolig. De spelade nämligen väldigt djup in i banan, närmare 5:e pil och de skruvade bollen ordentligt (mkt mer än jag gjort första 2 serierna). Det borde innebära att jag måste göra något åt det hållet också, men trots jag sett vad jag borde göra lösta jag inte den banan förän mor slutet. Började med två stora hål och räddade serien till 189. 
Jag lyckades skaka av mig den serien och kom igen bra med 75 över de nästa 2 serierna och hade 183 över efter 5! Lite segt att då hamna i samma fälla igen när vi bytte sida inför sista serien. Det svängde mer och jag fick inte till rätt fart i bollen, tyvärr bara 187 som avslutning men totalt 1370 vilket innebär en plats bland de 16.
Nästa pass är kvälls passet och då är det inte nyoljat, det kommer bli spel runt 6:e pil. Får tro att jag löser det så jag kan knipa en plats bland de 16!

Serie 7-12, ej nyoljat:
Det finns vissa underlag/förhållanden som vi aldrig kommer i närheten av hemma i Europa. När det blir kast över vänster rännan i flera serier räcker jag inte till! Jag började fantastiskt bra med 258 i första serien, då ska det tilläggas att jag hade skaplig tur! Sedan hade jag 4:a serier runt 200 och  de serierna kunde varit mer, jag spelade bra men jag kan inte påstå att det var mycket mot flyt, snarare tvärtom. När spelet sedan går förbi 6:e pil och man måste kasta bollen över vänster ränna är det bara att erkänna sig besegrad. Jag fixar det bara inte, är ganska nöjd med hur jag försöker men jag fixar det bara inte. det är så in i h-lvete torrt att det inte ens går att beskriva. hatten av t ill de som klara av att lösa dessa banor. Bowling eller inte, råder delade meningar om det!!!
Jag hade i alla fall chansen inför sista serien, men med en strike i sista serien, som kom i bonus rutan kan man inte säga att jag var så nära ändå. Tungt som f-n att vara så nära igen, men ändå så långt borta.
just nu känns det segt, men vi får försöka ta nya tag på Scorpion i morgon.

Jag slutade på 33:e plats.

 

Martin Larsen
2010-10-28

« Tillbaka