Elitserie sammandrag, Örebro, Sverige
20/11 - 21/11
http://orebro.strike-co.se/dynamic/startsida.asp

Sundbybergs IK - Team Pergamon:
Detta blev en match i min smak, först och främst var den jämn och vi vann!! Alltid lite extra kul att vinna över Sumpan, att få vara med och avgöra är också kul. I första serien fick jag äran att dubbla i ruta 9-10 för vinst i serien, i andra serien hade jag också chans att dubbla för vinst. Men det var jag inte direkt nära att klara av, lämnade 4-10 kvar på lite tunn träff och gav Tobba Karlsson chans att stänga serien med dubbel. Han satte första men inte andra, då skedde det som inte sker så ofta. Jag spärrade 4-10 för att vinna serien!!!!
Under dessa första 2 serierna hade jag haft lite problem att hitta rätt attack på banan, visste inte riktigt vad jag skulle spela med och hur. Använde mest 900 Globals Favorite och Long Shot.
I tredje serien bytte jag till Wicked Siege och sänkte tempot lite det visade sig vara en bra lösning. Jag avslutade nämligen matchen med 16 raka kryss, det betydde att jag slog min 24:e 300:a serie i karriären (en av de bättre)!!
Som sagt en mycket kul match med 4 stycken 3-2 serier, som tur var tog vi 3 av dem och kunde vinna matchen med 11-9. Sport chefen Mr Leandersson bidrog stort till segern, hans öste in 780 de första 3 serierna och bromsade sig imål på 969 vilket var 17 pinnar mer än mig. Tillsammans med Robban tog jag full pott, 4 pinnar!

Stureby BK - Team Pergamon:
Om den första matchen var kul och spännande var kanske denna lite tvärtom, vi körde fullkomligt över Stureby och hade hela 10-0 efter 2 serier och 14-1 efter 3.
Jag började matchen riktigt bra och hade 470 (använde Break out) efter 2 serier med ett par slarv miss, tyvärr tappade jag fokus helt efter 2 serier och avslutade matchen rätt uselt. Var ändå nära att ta full pott ihop med Robban igen, men en riktigt slarvig och lite oturlig (satte dubbel 7-10 i mitten av serien) avslutnings serie satte stopp för detta. Jag gick i mål på 847 och matchen slutade 16-4 till oss. Match bäst blev Stoffe Hagelberg på 911, han fick inte spela första matchen men tog vara på chansen när han fick den, riktigt kul!
En stabil laginsats gjorde att vi hamnade på 6800 nivån igen vilket vi än så länge är ensamna om på Turnpike (41 fot) profilen. Vi spelar den rätt rakt runt 2:a pil, den ändras inte så mycket och jag tror ingen varit innanför 3:e pil och spelat.

BK Flash - Team Pergamon:
Jag stod över denna match som slutade med seger 16-3, inte mycket att orda om. Ytterligare en stabil laginsats från oss och även denna gång hamnade slutresultatet på 6800 nivån.

 

Martin Larsen
2010-11-21

« Tillbaka