Gbg-tour, Kungsbacka, Kungsbacka, Sverige
8/12 - 8/12
http://www.gbgtour.se/dynamic/start_show.asp?tournament=103
Placering: 1:a

Innan starten i Kungsbacka Gbg-tour borrade jag en ny Switch-Grip tumme och utan att ha testat den innan valde jag att spela med den i denna tävling. Den verkar vara ok, mycket mindre fasning än jag använt innan.
Jag började spela med min C-System 2.5, den rullade grymt bra i 4:a serier, sämsta serien runt 220 och bästa på 250. Men i slutet/mitten på 4:e började jag lämna 10:an kvar lite väl många gånger. Då valde jag att byta till Nomad Dagger, det var tyvärr fel val. I 5:e serien körde jag varannan strike ett tag, mest 10:an kvar men också 8:an på en feting. Efter 5 serier hade jag 1168 och behövde en riktigt höjdare för att gå upp i ledning (1445), då var det bra att jag bytade boll igen, denna gång till Tropical Heat.
Börade sista serien med 10 kryss, precis vad jag behövde för att ta ledningen i tävlingen. Tyvärr orkade jag inte med att slå ett bra slag till, gummi eller dålig fokus vet i f-n. Men det belv 286 och totalt 1454 och ledning!
När jag anmälde mig till tävlingen var detta den sista starten, tyvärr var inte fallet så längre. Det kan man tycka olika om, självklart tycker jag att det är lite fel att lägga till starter efter tävlingen skulle varit slut (se förklaring från GBG Tour på min gästbok). Så klart ännu värre nu när jag leder .
Men nu är det som det är och jag kan bara hålla tummarna för att det räcker till seger!!
Vad som än händer är jag i alla fall nöjd med hur jag spelade, stundtals var det riktigt bra!!!

Kanske inte den störtsa tävling jag vunnit, men alltid riktigt skönt att vara tillbaka i vinnar-cirkeln!! Det var ett par spelare som hade chansen att gå förbi mig i sista starten, men jag klarade mig precis. Som sagt skönt att vinna och dessutom betyder det att jag är klar för slut finaln i Göteborgs touren, trevlig tidig julklapp!!

 

Martin Larsen
2010-12-12

« Tillbaka