Ytterbyslaget, Kungälv, Sverige
28/12 - 28/12
http://www3.idrottonline.se/YtterbyBK-Bowling/
Placering: 1:a

Ytterbyslaget 2010:
Måste nog erkänna att det känns lite tungt att inte kunna åka iväg och spela de stora tävlingarna nu, lite nyfiken på om jag hade spelat lika bra på de tävlingarna som jag gör på de lite mindre tävlingar runt omkring här hemma just nu. Vet inte riktigt om det är för man har mycket annat i huvudet nu så jag bara går upp och gör "min grej" eller det bara är så att jag spelar så bra just nu. Om det är det sista vill jag nog påstå att det är lite taskig tajming.
Det var inte så länge sedan jag var i Kungälv och spelade Göteborgs touren där (1396 då), profilen var den samma nu så jag hade hyfsad koll på vad jag borde göra. Denna dag var också en sådan dag som jag klarade av att göra det jag borde!! Jag spelade med min C-System 2.5 hela tiden, den kändes helrätt hela vägen då de flesta i denna staren höll sig till höger om mig. Det var egentligen bara i 2 serier som jag hade lite problem, i serie 1 lämnade jag 10:an 4:a gånger. Ska jag vara lite gnällig så berodde det mycket på att den maskinen ställde ner 6:ans kägla rätt illa, rätt ofta. Räddade ändå 218 i den serien efter att ha rest om 3-4:a gånger. I serie 2 hade jag 279 läge inför sista rutan men lämnade 4-hålet i sista rutan och tog det!!!
Problem nummer 2 kom i tredje serien då bana 10 svängde lite mer, fixade inte riktigt det utan lämnade 3 svåra uppställningar efter att ha träffat mitt på. Men med 4:a raka kryss på slutet blev det ändå 222.
Avslutningen blev helt ok, hade chans på 278 eller 279 i alla tre serierna på slutet men kunde inte riktigt knyta till den säcken. 258, 258, 257 är ju rätt trevliga siffror ändå, totalt blev det 1463 och ledning i tävlingen!!
Extra kul är att min bror slog 1393 och ligger 2:a just nu!! Den 6/1 vet vi hur långt det räckte.

Det var sista tävlings serierna för 2010 som varit ett ganska bra Sverige och USA år för min del, därimot vill jag helst glömma mitt spel ute i Europa under detta år. Nya tag 2011, förhoppningsvis då som en riktigt lycklig pappa!!

Nu som lycklig pappa blev jag ännu lyckligare och bättrade på Sverige statistiken ännu mer för 2010, jag vann nämligen Ytterbyslaget för första gången!! Kan behövas lite deg, lilla Isabella blir väl inte gratis i drift!!!

 

Martin Larsen
2011-01-07

« Tillbaka