Gbg-tour, Kungsbacka, Sverige
14/12 - 14/12
http://www.gbgtour.se/dynamic/start.asp

Denna del tävling i Göteborgs touren spelas Abbey Road, en 40 fots proflil som ska vara ganska vänlig. Så säger pappret i alla fall och delvis håller jag med. Den svänger ganska mycket och på vissa banor i Kungsbacka blev det för mycket för mig. Men på de banor jag hittade lite häng blev det höga serier.
Jag började med 198 och ökade på "lite" till 289 i serie 2!!! Två helt olika reaktioner på de banorna, i första testade jag lite olika klot i serie 2 använde jag en nyborrad Nomad Dagger. Sedan hade jag ett par serier som jag tyvärr sumpade chansen att skjuta riktigt högt i, men så räddade jag också någon serie från att bli dålig. Under ett par serier i mitten använde jag för första gången här hemma Storms nya boll Frantic, kanske en serie för länge för när jag bytte till trotjänaren (Hy-Road) slog jag min 28:onde 300:a serie!! I serien innan (6:e) hade jag en hel del tur, fast i 300:a serien väntade jag tills sista slaget innan LLLLuckyLarsen klev in i matchen. Tunn träff och 2:an framåt, den satt fint!!
Nu hade jag på något märkligt sätt gett mig själv chansen att ta ledningen i tävling, men för att nå 1961 behövde jag en serie runt 280 och det var precis det jag hade fått OM jag satt 3 kryss i sista rutan!! Tyvärr slog jag lite för löst och klarade bara att spärra sista rutan, lite surt när jag var så inne. Men men, så är det, 1943 (inkl 11 pinnar bonus för försäkring av sämsta serien) är inte illa och just nu en 2:a plats! Får se om det står sig elle inte.

 

Martin Larsen
2011-12-14

« Tillbaka