Team Pergamon - Team Alingsås, Partille, Sverige
12/2 - 12/2
http://bits.swebowl.se/Standings.aspx

TP - Alingsås, 11-9:
Precis som i matchen mot Engelholm blev det en knapp vinst för vår del, 11-9 efter att varit i stor ledning efter 2 serier med 8-2.
Den tredje serien är ett riktigt bottennapp från vår sid, vi nådde inte ens upp till 1500 och detta på hemma plan efter att ha spelat 2 serier!!! Riktigt bedrövligt!! Som tur är tog vi oss tillräckligt i kragen för att kunna ta 2 pinnar i sista serien och vinna matchen och trots att jag inte själv är nöjd med hur jag startade matchen fick jag i alla fall vara med och hjälpa till lite mer nu. I tredje serien var det bara jag och Robban som lyckades vinna, fast att vi båda tömde sista rutan. I sista serien hittade jag bra lir på bana 1-2 och klippte till med 280 och då hade Robban råd med att lämna 7-10 på smäll i sista rutan, det blev 8 pinnar upp till oss ändå.
Absolut ingen kanon match och ska vi vinna något SM Guld i Maj krävs bra mycket bättre spel på denna profil (Athen), men vinst är vinst!! Tackvare min avslutning blev jag också match bäst med 907 (använde Defiant och Marvel Pearl). 

 

Martin Larsen
2012-02-12

« Tillbaka