Gbg-tour, Eriksberg, Göteborg, Sverige
22/10 - 22/10
http://www.gbgtour.se
Placering: 1:a

Vilken kväll på banorna!!
Jag visste att profilen i Eriksberg är vänlig men att det ibland också kan bli för torrt till höger så mina klot svänger lite för mycket. Därför tog med några bollar som rullat en hel del och inte är så aggresiva, det var ett bra drag. Att jag sedan lyckades testa rätt boll (Nomad Dagger) i den sista (4:e) provrutan och bestämde mig för att använda just den var också ett bra drag! Att jag också valde att spela med den under alla 8:a serier trots att det var nära byte ett par gånger var ännu ett bra drag!! Lägger man till att jag spelade riktigt bra under i stort sett hela passet blir resultatet j-vligt bra!! Jag fick byta bort min sämsta serie (213) mot min näst sämsta som var 232 då blev slutresultatet hela 2009!!!
Slutet var bra men det var starten som lade grunden till det höga resultatet, jag började med 8:a kryss innan 9:an stod kvar 278. I serie två blev det 10 raka kryss innan 9:an stod kvar, det var väldigt nära både en och två fullpoängare men så blev det inte.
Skapligt nöjd ändå!!

Efter tävlingen:
Det blev en trevlig vinst i denna del tävlingen av Göteborgs touren, många goda poäng i jakten på chansen att försvara titeln i slutfinalen!!

 

Martin Larsen
2012-10-30

« Tillbaka