ÖIS Open, Göteborg, Sverige
29/12 - 30/12
http://www.ois.se/default.aspx?sID=7
Placering: 4:e

ÖIS Open:
Sista tävlingen med kvalspel år 2007 och det betyder att den enda tävling jag missade final i under detta år var SM (som jag för övrigt aldrig lyckats kvala in till).
1436 på första försöket, lite oväntat då jag inte spelat så mycket under julen. Sämsta serien på 224 och bästa på 259 kändes ju riktigt stabilt, trots 2 miss på 10:an. Blev 3:a i kvalet efter Osku och Ljung, det krävdes 1365 för att fixa cuten. Även om det finns ganska mycket handicap inkluderat så tyder väl siffrorna på att det ganska vänliga banor. Det kommer nog bli ganska höga siffror även under morgondagens finalspel!
Där även min lille bror (Magnus) ska vara med, han sköt 1370 rent i samma pass som jag spelade. Man får börja passa sig, han var bara 6 pinnar bakom när hcp var inräknat!!
Jag använde min Special Agent hela vägen, bara hoppas den är sugen på att vinna en tävling till innan det är dags för skumpa och raketer!!

Final ÖIS Open:
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om denna dag! Det var länge sedan jag var så besviken på mig själv, dagen var så nära att bli en riktig familje-fest.
År 2007 har varit ett enormt stort bowling år för mig och att få kröna det med en ren familje final hade ju varit grymt kul! Men, men, men inga träd växer till himmlen, det sista slaget för året blev det sämsta. I huvudet var det redan klart, (jag skulle möte min bror i final), hade ingen fokus alls på att jag verkligen böhövde en täckt sista ruta. Jag lämnade ett stort 5 hål och då gick det upp ett ljus, F-N jag måsta ju spärra!! Fråga mig inte varför eller hur det kunde gå så, det enda jag säga är att det kommer dröja länge tills jag gör samma misstag igen!!! Jag klarade alltså inte av att spärra och blev delad 3:a (med Osku), visst inte illa men på det sättet kändes det för jävligt! Man får inte kasta bort chanser på det viset, riktigt uselt, tråkig avslutning på året för min del!
Men inte för min bror (Magnus) han genomförde sin absolut bästa dag på bowlingbanorna, nytt personligt rekord igen på 6 serier (1423) och sedan fortsatte han att banka in striken!! Slog ut hemma spelaren Stefan Tisell och sedan Europa ettan Osku Palermaa för att sedan efter en tung start i finalen (mot Robby Kalrsson) rycka upp sig och sätta dit ett par riktiga rykare i måste lägen!! Det är när man klara av dessa lägen man vinner tävlingar! Grymt kul och se, har aldrig sett Magnus bowla i närheten av så bra han spelade idag!! Verkligen glad för hans skull, stort GRATTIS brorsan!! Larsen vann till slut!!!! Blir säkert en jätte lugn Nyårs fest:-)
Höll nästan på att glömma dagens ljusglimt för mig, jag startade dagen med rycka lite i min och Robbans 300 liga!! 12 X för 17:onde gången!!

Nu väntar Nyårs kalas!!

Gott Nytt År!!!!

 

Martin Larsen
2007-12-31

« Tillbaka