San Miguel Tournament, Dals Ed, Sverige
17/5 - 19/5
http://www.sanmigueltournament.se/dynamic/start.asp
Placering: 4:e

Kval och final:
Då hemsidan drabbades av några tekniska fel under denna helgen kunde jag inte uppdatera, här kommer en mycket kort sammanfattning.
Jag försökte kvala in 3 gånger utan att lyckas, Turnpike (41 fot) profilen var verkligen lurig i den kokheta 8 banorshallen. Men för första gången i min karriär lyckades jag ta en final plats via Turbo, 269 i 5:e serien i min första start! Jag har varit med i många Turbo insatser, denna gången betalde det sig!

Största problemet med detta var att jag spelade 6 serier fredag kväll, 12 serier under lördagen (varav 6 sent på kvällen) och nu skulle finalen började kl: 08:00 på söndagen och vara till 20:00 om jag skulle gå hela vägen. När jag vakande på Söndag morgon kände jag mig riktigt risig, sovit dåligt och ingen bra känsla inför att bowla. 14 timmar senare satt jag i bilen ordentligt sliten efter att ha spelat 24 serier och varit ganska nära att vinna tävlingen!! Jag klarade steg för steg, svetten rann och jag fick byta till större finger insatser mellan 2 av passen. Men på något sätt lyckades jag hänga med och det var nog mest tackvare att jag tog ett beslut om att spela djup in i banan och fröska skruva ganska mycket, då började spela bättre och fick ganska bra reaktion. Det blev många hål men också en hel del strike.
Efter 4+4+4+4+8 (de sista 8 round robin med bonus) serier stog det klart att Robban Andersson vann och att jag tackvare en minde bra avslutning slutade 4:a, rätt besviken på min avslutning just då men som jag kände mig på söndag morgonen och under kvalet så ska jag nog vara ganska nöjd ändå.

Trots slitet får jag säga att det var en trevlig helg, lite annorlunda att spela i en liten by mitt i skogen om man jämför med alla storstäder vi ofta spelar i. Trevlig hall och personal, hoppas vi får anledning att åka tillbaka nästa år (några grader kallar i hallen då tack)!!
 

 

Martin Larsen
2013-05-22

« Tillbaka