Gbg-tour final 2013, Strike&Co (Gbg), Sverige
6/6 - 6/6
http://www.gbgtour.se
Placering: 3:e

Final i Gbg tour 2013:
Finalen spelades på Vargen profilen, den hade jag haft det lite små kämpigt med i del tävlingen på strike & co bara några veckor tidigare. Då spelade vi i och för sig på den låga delen av hallen och nu spelade jag bara i mitten delen, om det var det som var skilanden  eller om jag bara spelade bättre vet jag inte men mycket bättre blev det i alal fall.
Första steget var 6 serier och 32 skulle bli 16, jag spelade Defiant Soul hela passet och tog ledningen med 1437. Efter pausen var det 4:a nya serier när vi tog med poängen och 16 skulle bli 8:a, men att vara topp 2 var extra viktigt för att slippa en runda och vara garanterad i topp 4:a. Under de 4:a serierna spelade jag och Osku riktigt bra, vi både gjorde runt 960 och tog de 2 platserna! Till skillnad från första passet fick jag flytta ganska mycket och byta boll, efter att ha börjat med samma boll och gjort 265 fick jag flytta fötterna 12 stav vänster och byta tlll Tropical Heat. Så mycket kan det skilja bara beroende på vilka spelare man följer efter, men jag spelade riktigt bra och hade läget under bra kontroll.

I topp 4:a spelade vi en karusell där man spelar en serier och så åker sämsta ut hela tiden, Nisse från Sterling blev först att lämna oss. I nästa serie skulle jag bara slå ett ok slag i sista rutan, precis som jag gjort hela dagen. Men efter 2-3 steg kände jag att jag borde stannat, hade spelat så bra och tyckte att jag borde fixa till det!! Idiot!! Så får man bara inte göra, såklart gick det åt skogen och jag missade 1:an för första gången på hela dagen. Var väldigt nära att spärra 1-2-4-6-10 men 2:an blev kvar och jag missade finalen platsen med några pinnar efter attt Mikael Tonsjö spärrat sista rutan.

En verkligen seg avslutning på en mycket bra tävling, men inte mycket att göra åt. Stort grattis till Osku som vann och stort tack till alla hallägare som gör Gbg touren möjlig! Hoppas fler förstår att det är en kanon tävling med mycket valuta för pengarna!
 
Nu är det semester i resten av Juni, Juli kör vi igen!!!

 

Martin Larsen
2013-06-08

« Tillbaka