Ninas Tournament, Skene, Sverige
17/4 - 17/4
http://www.ninasbowling.se
Placering: 2:a

6 serier, Grävlingen (37 fot):
Fick läge att spela Ninas tävling idag, den spelas på Grävlingen som är en av de profiler vi ska spela slutspelet på. Tänkte det kunde vara bra träning, alltid bra att testa på många olika hallar, den spelas sällan lika på 2 ställen.
Min lillebror ledde tävlingen på 1386, lite kaxigt ringde jag honom efter starten och talade om att han nu var 2:a för jag slog 1458!! Detta efter 3 serier med Natural och sedan 3 serier med Marvel S, det var med Marvel som de höga serierna kom (266 i 5:e och 279 i 6:e). Jag spelade också bättre när jag flyttade in lite och använde Marvel S. Bara 2 tomrutor och en hel del bra slag, helt ok tävling/träning.
Man trodde ju som sagt att storebror visade vad skåpet ska stå, men tror ni inte den lille sketungen (ja, jag vet han skulle brotta ner mig hur lätt som helst, men lillebror är han ändå!!) åkte dit direkt och spelade på kvällen och slog mig och gissa om det min telefon ringde just efter han var klar????? 1480 svingde han in och återtog ledningen, måste ändå säga att det var rätt kaxigt gjort! Hoppas det håller lillebror, jag ger mig!!

Lillebror vann och jag blev 2.a!

 

Martin Larsen
2014-05-05

« Tillbaka