Team Pergamon - BK Joker, Partille, Sverige
21/9 - 21/9
http://www.swebowl.se

TP - Joker, 17-3:
Årets första derby slutade med klar hemma seger, vi gick ut hårt med en 5-0:a och Jollarna hade inte en chans! Men att vi sedan lyckades ta de nästa 2 serierna med 9-1 får nog ses mest som ett teckan på att vi var starkare i slutrutorna, dessa serier kunde helt klart varit jämnare men 14-1 efter 3 var ändå ett faktum! Denna match var aldrig riktigt någon match och anledningarna var några stycken: Joker är tyvärr ett av de svagare lagen i elitserien (hoppas dock att de återigen kämpar sig vidare och kommer tillbaka!), bristen på material och kunskap om hur denna profil spelas i Partille gjorde att de tvingades spela på ställe i banan som verkligen inte är lätt. 

Till skillnad från förra helgen lyckades jag spela lite bättre och blev nu matchbäst på 910, precis före Robert Andersson 900, Daniel Fransson 898 och Magnus Johnsson Jr 866. Alla 4:a använde urethane klot från Storm (Natural, Natural Pearl och Picth Black).
Nu blir det lite liga uppehåll, först en bowling ledig helg med firande av vår minsta dotter (Emilia) som snart fyller 2 år och sedan bär det av till Wien.

 

Martin Larsen
2014-09-21

« Tillbaka