IS Göta - Team Pergamon, Helsingborg, Sverige
19/10 - 19/10
http://www.swebowl.se

Göta - TP, 7-13:
För ett år sedan gjorde jag en riktigt platt match i Helsingborg men i augusti vann jag ju en tävling där, tydligen kan jag bara spela tävling i Helsingborg. Nu var det nämligen dags för nästa platt match, jätte sämst i laget med mina 751!! Tur då att man har så bra lagkamrater, de klarade av den fuktiga luften, sträva ansatserna och ganska sega och luriga banorna enormt mycket bättre än mig som tur var!
Vi inledde med 4-1 och när Göta inte alls fick till det i serie 2 kunde vi kvittera ut ytterligare än 4-1:a, men i serie 3 repade sig Helsingborgarna och nu var det deras tur att vinna med 4-1. 9-6 inför sista och vi var inte riktigt heta just nu, hade Göta börjat den sista serien lite bättre skulle detta kunnat bli väldigt jämnt men så blev det inte. Istället avslutade vi starkt, 1730 med mig på starka 158! Det tog oss till ännu en 4-1:a och 13-7 vinst!

Ibland är det väldigt svårt att förklara varför det går bra eller dåligt, men jag tror att jag blev försiktigt när ansatserna var lite kluriga och sedan kom jag aldrig riktigt in i spelet. Det leder också till dåliga beslut och en och annan spärr miss, helt enkelt en riktigt skit insats. Precis tvärtom var et Jesper Svensson, han var ensam över 900 på fina 987!! 2055 på 2 matcher är väl ok och matchen förra veckan gjorde han 1010!! Hatten av till vår strike kanon!!

 

Martin Larsen
2014-10-19

« Tillbaka