Bowl with the Pro's, Stockholm, Sverige
23/3 - 23/3

Ser fram imot en kväll på Bowl-O-Rama, träffa många trevliga bowlare och mina staff kamrater från Storm Bowling (Liz Johnson och Dom Barrett). Det är Niklas på Bowltech som dragit ihop det, tackar för det Niklas. Nu hoppas vi bara att vi inte ska alltför mycket pisk i 3-manna baker tävlingen!

Det blev en mycket trevlig kväll uppe i Stockholm, först träffade vi ett gäng ungdomar. Lite snack me frågor och en liten stund på banorna med tips från oss. Sedan var det dags för tävlingen och den var fullbokad, 28:a 3-manna lag från olika delar av landet, 12 serier bakers där fr jag väl skryta lite och säga att vi visade klass när vi slog mer än 400 över pari inklusive en 300:a serie som Liz fick äran att avsluta.
8:a lag gick sedan vidare för round robin och där fick slita hårt för att ta en av de 2 final platserna, den andra platsen gick til Werner Biehl's och Bågens 3 norska ungdomar (14, 14 och 16 år gamla). 2 serier total slagning och vi ledde med ca 15 pinnar efter första serien men vilken vändning WB's gutter visade upp i andra serien, 279 och det var inget vi kunde matcha så det blev mycket rättvis vinst för ungdomarna som enligt vad Werner meddelade fick sitt livs största upplevelse på banorna denna kvällen!! Det kom till och med en liten tår, då känns det värt att göra sådana här jobb!
Grabbarna fick varsin Storm boll (IQ Tour Nano) för deras fina prestation.

I pausen fick jag också möjligheten att dela ut Weber Cup tröjan från förra året som Robert Jansson vann auktionen på till fördel för "En Strike Mot Cancern", han fick också äran att piska mig i en roll off! Så inte mycket vinster för mig på banorna denna kväll men helt klart många andra vinster!!

Tack till alla som var på plats Niklas på Bowltech, Bowl-O-Rama och Storm Bowling Products!!
 

 

 

Martin Larsen
2015-03-24

« Tillbaka