Elitserie sammandrag, Göteborg, Sverige
10/4 - 11/4
http://www.swebowl.se

Alla matcher spelas i Strike & Co på Montreal profilen (41 fot). För första gången någonsin spelas det sista matcherna i elitserien under ett sammandrag fredag-lördag, detta för att kunna avslutas med en trevlig bankett på lördag kvällen.

Clan-TP, 9-11:

Falkenberg-TP, 3-17:

Alingsås-TP, 7-13:

Jag ber så mycket om ursäkt, har helt glömt av att uppdatera sidan. Kanske det berodde på att våra matcher inte betydde så mycket, vi ville såklart se till att vinna hela tiden men vår serieseger var redan klar!
Nu lyckades vi hålla undan mot Clan i en ganska jämn match där jag spelade illa och valde att gå ut efter en serie. Matchen mot Falkenberg var en uppvisning från vår sida, eller framför allt från Jesper Svensson's sida, han slog 1070 i denna matchen det var i och för sig några pinnar mindre än första matchen men det var just det som var så otroligt. Efter att ha skjutit 1080 gick han alltså in och slog i stort sett lika mycket igen, 2151 på 8 serier är enormt högt!! Nästan 269 i snitt!!!
Klart vi blev besvikna på honom när han bara slog 970 i sista matchen, lär han sig inte något???? :-)
Sista matchen mot Alingsås bjöd på många strike, vi slog nästan 7500 och Alingsås 7300, Montreal profilen visade sig ganska vänlig i Strike & Co.

När helgen var över stog det klart att vi fick med oss Clan, Kulladal och Jösse till slutspelet och att BK Joker efter många år i elitserien kommer spela i allsvenskan nästa år. Jag är ganska säker på att de kommer tillbaka rätt fort!
När det är dags för elitserie premiär nästa år kommer vi antingen vinna vår 46:e raka grundserie match eller så kommer något lag fira att de brutit vår svit!!

Nu väntar det 2 veckors bowling vila för min del, sedan börjar uppladdningen inför slutspelet och EM.

 

Martin Larsen
2015-04-14

« Tillbaka