Storm Fair 2015, Japan
16/9 - 21/9
http://stormbowling.com

Storm Fair...
är ett event för att marknadsföra Storm i Japan. Hi-Sport heter företaget som distruberar Storm och Roto-Grip här i Japan, under ledning av dem åker vi runt i Japan och visar den nya bollen (Lock), tränar folk och spelar pro-am's.
Första 3 dagarna var vi uppdelade i 4:a olia grupper, i varje grupp finns det en teknisk ansvarig från Storm, ett proffs från PBA, ett proffs från JPBA, en eller flera från hi-Sports och en översättare. Att vara översättare är inte alltid så lätt, speciellt inte när det gäller olika tekniska benämningar men jag måste säga att det har fungerat väldigt bra.
Personligen har jag nu fått se Osaka, Kobe och Kawasaki.
De sista 2 dagarna är vi samlade allihopa och har ett större event, återkommer med lite mer info om avslutningen på denna intressanta resa.

Sista 2 dagarna innehöll ett antal olika camps, 2-hands, digital coaching, bowling toeri mm. Vi fortsatte också visa den nya bollen (Lock) och avslutade vi med en fullpackad pro-am, 26 banor med 3 eller 4:a per bana!

Den totala upplevelsen av mitt första besök i Japan blev väldigt positiv, kul och trevliga människor, rent och strukturerat med superfint väder och god mat!!

Men som vanligt är det alltid bäst att komma hem!!! Inte hemma så länge dock, Wien om ca en vecka.

 

Martin Larsen
2015-09-23

« Tillbaka