Team Alingsås BC - TP, Alingsås, Sverige
10/10 - 10/10
http://www.swebowl.se

På Lördag är det dags för mig att göra debut i årets elitserie, det blir spel på Los Angeles profilen i Alingsås. Det kommer bli en riktigt tuff match på Stures, lördag kl: 10:00 smäller det!!

Alingsås - TP, 5-15:
Det som skulle bli en riktigt tuff match var över redan efter 3 serier, som tur är var det till vår fördel!
Vi var inställda på att banorna på Stures skulle spelas lite annorlunda än i Partille på samma banprofil, men det var inget som tog oss någon längre tid att lista ut denna lördag morgon.
1950 i första serien var inget som Alingsåsarna kunde stå imot, 0-5 innan de han att blinka! Efter 2 serier hade vi 9-1, det kunde varit 8-2 alt 7-3 om inte vi tagit alla chanser vi fick.
I tredje serien hade vi lite problem, för min egen del blev detta min absolut sämsta samtidigt som jag gjorde min bästa insats i slutet av denna serien. Jag hade stora problem med bana 5 och listade inte ut den förän precis på slutet, det var dock tillräckligt för att jag skulle kunna sätta de avgörande strajkarna på slutet och bärga den 11:e poängen! 11-4 efter 3 och 15-5 till slut, överlag sett en mycket stark match från vår sida, speciellt glänste Jeppe Svensson med sina 1033 (Roto-Star X 3). Jag fick samlat ihop 913 och tillsammans med Mattias Olsson tog vi 4 banpoäng, spelade Optimus Solid, Haywire och Lock.
 

 

 

Martin Larsen
2015-10-12

« Tillbaka