3rd Storm San Marino Open, San Marino
19/7 - 22/7
http://www.sanmarinoopen.com/

1:a kvalstarten:
Efter en veckas semester i Turkiet känner man sig inte helt full tränad, men det gick ganska bra ändå. 1422 kommer att räcka till final men troligtvis inte till någon bye. Därför ska jag göra ett försök till, tror det behövs några serier till i kroppen. Det är en lätt profil (37fot) och det svänger ganska mycket, jag spelade med min Stomp hela tiden. Just nu leder Osku på 1526 och jag ligger 9:a.

2:a kvalstarten:
Vad ska man säga, ibland vill bara inte skallen vara med. Jag behövde träningen, det var det enda att ta med sig från denna start. Gjorde 1140, testade lite andra klot och linjer. Verkar som mina 1422 kommer att missa topp 12 precis, men nu blir det inga mer försök. Sparar mig till finalen på söndag!!

Final:
Trodde nog jag skulle missa topp 12 i kvalet som betydde att man fick en "bye" till finalen, men med lite tur blev jag till slut 12:a och fick lite sovmorgon. Första passet, 24 spelare spelade 4 serier och 10 vidare. Efter de 3 första serierna såg allt kanon ut, men efter en dålig avslutning på 179 visade det sig att jag blev sista man vidare (lucky Larsen). Detta betydde att jag fick möta Osku i första matchen, men det var inte Oskus bästa dag på banan. Seger med ca 100 pinnar, 477 på mig. Nästa match i topp 8 blev mot Sharon från Malaysia, snacka om att bli överkörd! Inte mycket att orda om jag hade inte en chans, hitta inte alls de marginalerna jag hade mot Osku.
Ännu en helt ok tävling, speciellt med tanke på att jag varit på semester en vecka innan och inte tränat sedan EM.
Nu siktar vi in oss på nästa stop till veckan, Barcelona!!

 

Martin Larsen
2007-07-23

« Tillbaka