SM-Slutspel Lag, Örebro, Sverige
10/5 - 11/5
http://orebro.strike-co.se/dynamic/startsida.asp

SM-Slutspel, lag:

De fyra lag som ska göra upp i årets härliga SM-slutspel är:
Team Pergamon, Göteborg
Sundbyberg´s IK, Stockholm
BK Joker, Göteborg
BKF Falkenberg, Falkenberg

Semifinalerna spelas i bäst av 3 matcher:
Team Pergamon - BK Joker
Sundbyberg´s IK - BKF Falkenberg

Semifinaler:
Semifinalerna gick vår väg från start till mål och vilket mål det blev, nytt Svenskt Rekord!!! Hela 7380!!!!
Hela laget spelade mycket bra den 45 fot långa Route 66 profilen, själv var jag grindstängare på 875. 
I första mtachen hade jag 700 efter tre och då hade vi redan vunnit matchen, gick därför av för att vila handen som för övrigt känns helt ok idag (riktigt skönt).
Inte mycket mer och orda om utan bara se till att ladda ordentligt till finalen imorgon som garanterat kommer bli mycket tuffare.

 

Final:
SM-Guld 6 år på raken!!! Grymt skönt!
Det blev Sundbyberg som stod för motståndet i årets SM-Final och vi visste det skulle bli en tuff uppgift för oss. Sumpan har ett par riktigt duktiga spelare och de var säkert mycket sugna på att spräcka vår seger svit. 
I första matchen var de också riktigt nära att göra det, men lite bättre slag och kanske lite kallare nerver i de avgörande lägena gjorde att vi kunde ta hem matchen med 11-7. Vi vann den totala slagningen med 30 poäng, det säger väl lite hur jämn matchen egentligen var. Helt klart en av de roligaste och mest spännande matcher jag spelat på ett bra tag, det gjorde väl inte saken sämre att jag var match bäst på 968 (spelade med Cell). 
Stämningen på läktaren är en annan orsak till att det är grymt kul och spela dessa slutspels matcher, helt otroligt att stå på banorna med det stödet!!
Inför den andra matchen snackade vi ihop oss och planen var att ge järnet från första början för att få Sumpan grabbarna att tappa orken. Det var en plan som funkade till 100%, vi dundrade in 1880 och de gröna hade faktiskt inte en chans. Luften gick ur dem ordentligt och vi kunde spela ut och vinna med 14-1, helt otroliga 3 serier. 1884, 1855 och 1858, inte så konstigt att de fick problem att hänga med i det tempot.
Jag måste säga att där visade vi verkligen vad vi kan när vi är som bäst, själv hade jag 719!

Alltid lika kul att bärja guldet med detta underbara lag och inte minst vilken klack!!
Stort tack för stödet!!

Nu blir det lite semester med mycket golf i Spanien innan det är dags för Aalborg International.

 

 

Martin Larsen
2008-05-12

« Tillbaka