Elitserie matcher , Stockholm, Sverige
16/1 - 17/1
http://www.swebowl.se

Sigma-TP, 3-17:
Lördag kl: 10:00, matchen spelades på Tokyo (43 fot).
Man kan ju tro att man avverkat de flesta hallar i detta avlånga land men denna morgon var det första gången jag besökte Sigmas hemmahall i Upplands Väsby. En liten trevlig hall som vi kunde åka ifrån ed 2 poäng utan större besvär. Siffror närmare 7000 var ingen Sigma kunde matcha.
Tokyo profilen var lite udda, det var spel llt från 1:a pil till närmare 5:e men var vi än spelade så höll vi ihop det ganska bra.
Själv fick jag skrapat ihop 870, Marvel S och Teal 30 rullade mest.

AIK-TP, 5-14:
Lördag kl: 15:40, matchen spelades på Athen (40 fot).
Efter några timmars paus och mitt första besök på Mall of Scandinavia (skapligt bygge!) så var det dags för mötet mot AIK på Mälarhallen. Trots en lite trevande start så blev detta också lite av en mumsbit, som vanligt är det svårt att få loss käglorna i denna hallen men vi spelade stabilt och även här blev det siffror närmare 7000.
För min egen del kändes det som ett steg i rätt riktning, jag åkte förbi Eskilstuna på vägen upp till Stockholm igår för att träna med Sten-Åke Nilsson och jag hoppas att mitt spel är på väg åt rätt håll. Jag slog i alla fall bra många fler bra slag, Teal 30 och IQ 30 rullade hela tiden när jag slog 908.
4 poäng iag, kanon! Imorgon blir det tuffare tag i Högdalen, får se om vi kan rå på Sturpen gubbsen?!

Stureby-TP, 9-11:
Söndag kl:10:00, matchen spelas på Athen (40 fot).
Vilken match!!! Klart man alltid vill vinna och det kan vara skönt att vinna lätt ibland men det finns inget som går upp mot att komma tillbaka verkligen kämpa sig till en seger!
Vi gjorde precis detta i denna matchen, vi var inte med från början och tog inte vara på chanserna som bjöds. Personligen får jag ta på mig en del av detta då jag inte spela bra, det resulterade i ett par väldigt åliga slag när det verkligen gällde. Tur då att man har medspelare av yttersta världklass, Jeppe Svensson dominerade totalt. Han slaktade in 826 första 3 serierna och hade det inte varit för en rad med bra slag som lämnade 7:an kvar mot slutet av sista serien så hade 1100 varit möjligt. Nu blev 1061 och tillsammans med Robbans dubbel i sista rutan blev dessa gubbar matchhjältar för vår del!

Hemresan från Stockholm kändes inte speciellt jobbig med 6 poäng i bagaget!! 

 

Martin Larsen
2016-01-24

« Tillbaka