SM (Ind), Falköping, Sverige
26/3 - 26/3
http://www.2016.bowlingsm.se/dynamic/start.asp

Påskafton förgylldes av en trip till Falköping och Bowlingstället, en riktigt trevlig hall som för övrigt borde ha möjligheter att husera ett lag SM slutspel men nu var det individuella SM som stod på schemat.

8:a serier europeiskt spelsätt och profilen var SM Räven (38 fot), bara 9 spelare (+ förra årets vinnare, Magnus Johnson) går vidare till finalen (som ska TV sändas!!) i Norrköping under SM-veckan senare i sommar.
Min start var inget vidare, men efter första serien (194) blev det lite bättre, 5 serier mellan 221 och 257. Haywire och Alpha Crux rullade fint, men det höll inte hela vägen. En kombination av sämre spel, en bana som var lite torrare och fel linje/klot val gjorde att jag avslutade dåligt. 188, 200 sista 2 för 1795 totalt, det är inget resultat som kommer räcka till något finalspel. Inte heller min 2-manna partner, Peter Ljung kommer få spela någon final då han slog 1775. Våra 370 över pari kommer nog inte inbringa någon medlaj heller, jaja vi hade i alla fall tur med vädret!

Finalen spelas dagen innan vi måste flyga till tävlingen i San Marino där EBT Masters spelas, måste nog säg att jag inte är helt förstörd av att inte behöva åka till Norrköping dagen innan. Inget ont som inte har något gott med sig så att säga!! 

 

Martin Larsen
2016-03-28

« Tillbaka