TP - Team Clan, Partille, Sverige
24/9 - 24/9
http://www.swebowl.se

TP - Clan, 10-9:
Jag börjar bli gammal!! Har helt glömt bort att uppdatera efter denna matchen, lite synd faktiskt för den var en riktigt händelserik match.
För det första är det inte ofta vi kan mönstra det starkaste laget vi har, men denna helg kunde vi det och det var ju så klart skönt då vi visste att Clan skulle njuda på bästa tänkbara motstånd.
Vi hade dessutom äran att få välkomna en debutant in i laget,inte vilken debutant som helst utan en av världens bästa bowlare, Dominic Barrett! På frågan hur han tyckte det var efter matchen sa han bara "You guys are mental!" För er som är 100% hemma i engelskan så betyder det ungefär, "Ni är inte kloka!" Så stor skillnad är det att spela svensk liga om man jämför med allt annat! Det var alltså hans sätt att säga, det här var väldigt annorlunda men skitkul! Kanske inte så konstigt när vi lyckades vända underläge 3-7 till vinst med 10-9, kund eknappast blivit en roligare match för vår del. Det skulle väl varit om vi hade skippat de där 10-11 eneklmissen vi lyckades med. Men vinst blev det och 37 fots profilen var som väntat ganska vänlig i nya arenan, helt annat än i Köping där kanten inte alls var lika trevlig. Vi lyckdes strajka ihop en bit över 7100 och min No Rules rullade in 956 poäng.
 


 

 

Martin Larsen
2016-09-27

« Tillbaka