Elit sammandrag, Malmö, Sverige
29/4 - 30/4
http://www.swebowl.com

Sammandraget kommer spelas på den normalt sett ganska tuffa 43 fots profilen, har en känsla av att baltiskan kommer göra den lite väligare men har svårt och tro att det kommer slås några rekord slagningar. Många väldigt viktiga matcher dock!!

TP - Göta, 19-1:
Några lag hade tränat på profilen i hallen under fredagen och vi hade hört lite rykten om hur den normalt sett ganska tuffa 43 fots profilen spelats lättare utifrån här på baltiskan än i många andra hallar. Ibland kan det dock vara mycket bättre att komma in med öppna tankar och spela profilen som den är uppbyggd, vi gjorde detta riktigt bra idag och då blir det svårt för motståndarena att hänga med. Att Göta sedan valde att hålla fast vid sina tankar om att spela mer till höger gjorde bara banorna lättre för oss som spelade rakara närmare mitten. Vi hade lite flyt i första serien där vi skulle kunnat få stryk med 3-2 och vann med 4-1, helsingborgarna var lite givmilda och vi hade lite flyt men sedan var det ren och skär dominans från vår sida!!! Eller vad sägs om 19-1, 7442-6295 och för att krydda den avgjorde matchen slängde vi in 2042 i sista serien!! Då hade vi 42 strike i rad inom laget vid ett tillfälle!! Adam Andersson glänste bäst, 1049 med en 300:a serie i sista!!! Själv var jag inte långt efter men efter att ha "gummat" sista rutan blev det "bara" 999 (Lock och Dear Devil), ett riktigt skit slag efter nio kryss och sedan ytterligare ett i frislaget kostade mig äran att slå 1000! Men en dag som idag kommer det inte ta så lång tid att glömma det! Nu behöver vi "bara" lika i sista matchen för att kamma hem seriesegern!! Det ska vi se till att fixa så nu är det godnatt!!

TP - Engelholm, 14-6:
Oj oj, totalt glömt bort denna matchen. Kanske det var i segeryran efter att vi fixat serie segern?? Vi vann i alla fall matchen ganska enkelt trots att Engelholm stretade emot bra i 2 serier.
Som sagt serie seger!!!

 

 

Martin Larsen
2017-05-09

« Tillbaka