Kegel Aalborg Int., Ålborg, Danmark
26/5 - 28/5
http://www.kegelai.dk

Kval, start 1 (1320):
Efter en lite annorlunda uppladdning med Rammstein konsert är nu första starten avklarad med ett ok resultat. Det var lite upp och ner men det kanske jag kan skylla på kvällen innan:-)
Banorna är inte speciellt lätta och det är inte direkt mycket folk här och spelar så man tror att mina 1320 ska räcka för att ta sig vidare i topp 30. Profilen får räknas som medium åt alla håll, inga konstigheter men bollen vill gärna svänga ganska tidigt och det kan ställa till lite bekymmer då det känns som det inte finns så mycket häng.
Jag spelade med 2 favorit bollar, Phaze 2 och Hy-Road. En skit serie i 4:e men annars alla över 217.
Om det inte sker några konstigheter i första starten under lördagen blir det nog inga fler starter för min del. 

Kval, start 2 (1341):
Jag hade ju hoppats på att slippa spela mer men efter att ett helt gäng spelats in sig under dagens första start kände jag mig illa tvungen att göra ett försök till. Med facit i hand kunde jag varit kall och låtit bli för cuten blev till slut 1319 (Osku) och det var ju en pinne mindre än jag hade i min första start.
Denna starten blev väldigt lik men första, spelar inte tillräckligt bra för att skjuta högt men håller ihop det ok. Enda skillnaden på denna starten och den första var att jag avslutade med 260 istället för 230 och då blev det 1341 i stället för 1320. Alltså finalklar men inga bye så det blir den långa vägen imorgon.

Final, steg 1 (912):
Söndag kl: 09:00, 20 spelare, 4:a serie och 9 vidare.
Jag var lite trög startad denna morgon, det blev ingen dubbel förän ruta 9-10 och i serie 2 blev det ingen förän sista rutan. Då är det rätt ok att ha 421! I serie 3 hittade jag rätt från början och slog 257 och siffer nivån var ganska låg så nu var jag i stort sett klar för steg 2. Enda tomrutan kom i ruta 9 i serie 4:a då jag skulle testa en annan boll. Phaze 2 var återigen klotet som rullade! Cuten blev 835 och jag rullade in 912.

Final, steg 2 (825):
Detta blocket blev gnetigare, jag spelade rätt dåligt också och då hjälpte det inte att jag spurtade in en 240 serie. Banorna var rätt knepiga och det behövdes inte 210 i snitt denna gången heller, 838 räckte för att ta sig vidare och det borde jag helt klarat men inte idag.
Kanske finns det en förklaring att jag inte är som mest taggad just nu, bara EBT MAsters kvar sedan blir det lite vila. Både kropp och knopp längtar!! Det blev till slut en 20:onde plats:-(

Till sist, Grattis till mina älskade tjejers mamma Diana och min kära mor, Anna på morsdag, puss och kram på er!!

 

 

Martin Larsen
2017-05-28

« Tillbaka