Storm San Marino Open, Serravalle, San Marino
13/7 - 16/7
http://www.sanmarinoopen.com

Kval, start 1 (1260) och 2 (1446):
Första starten var en av de där, går det så går det. Resan från Lerum till San Marino vara från 10:00 till 18:45, att spela kl: 20:00 är kanske inte att ge sig själv den bästa chansen men ibland funkar det. Som för Osku, han sköt 1491 i den staren medans jag hade problem att komma till mina 1260.
Ibland blir det inte som man tänkt sig, det tror jag vi alla har varit med om och i detta fallet stämmer det överens med vad Ted från Kegel känner, profilen som ligger här är 43 fot lång och var nog menat att vara medium men siffrorna visar att så är inte fallet.
Det kommer krävas runt 1400 för att ta sig vidare till final och mina 1446 som jag lyckades spela till mig har en chans att klara topp 16. Jag kom precis tillbaka till hotellet efter att ha sett Stuart Wiliams ta ledningen på 1592 efter att ha borrat en Hy-Road Live, 1102 efter 4:a är inte så illa!!
För min egen del kändes det inte alls bra efter första starten (Torsdag kväll) men dagens start blev bättre, vi fick lite längre inspelning pga av lite strul och då fick jag testat min Dear Devil som rullade mycket bättre än väntat på nyoljat. 541 första 2, 769 efter 3 och sedan läge för 279 i serie 4:a. Slog ett ok slag i sista rutan, trodde jag, tydligen var det löst för den svängde upp mitt på 1:an och lämnade ett stort hål:-( 1020 efter 4:a var ju ändå helt ok, började nästa serie med dubbel och så långt hade jag inte behövt fundera så mycket. 3 rutor senare var det därimot full fart i skallen!! 3 tomrutor senare för att vara mer exakt! Fattar inte hur jag träffade fickan de första 2 slagen för efter det svängde det mycket, bestämde mig för att testa Hy-Road och fick i alla fall räddat serien till 192. De lägena är inte kul, det gäller att komma tillbaka och slå bra slag så man kan ta bra beslut och det är lättare sagt än gjort när allt bara flytit på innan och stressen börjar krypa sig på.
Sista seriern började struligt också men efter ett par rutor hade jag hittat rätt och satte en bingo, tyvärr slog jag ett skit slag i ruta nio och lyckades inte dubbla i sista rutan. Men 235 kändes ändå helt ok, 1446 också just då, 2 serier tidigare siktade jag på mer. Så det kunde hel klart gått åt båda håll men nu är jag i alla fall klar för final!!

Kval, start 3:
Tror det blir en start till, behöver lite mer träning inför Söndagen.
 

 

Martin Larsen
2017-07-15

« Tillbaka