AIK Tournament 2018, Stockholm, Sverige
4/1 - 7/1
http://www.aiktournament.se/dynamic/start.asp

Efter ett långt uppehåll är det svårt att komma igång, det gäller tydligen både bowlingen och uppdaterandet på hemsidan:-)
Efter VM tog jag ett ordentligt uppehåll och kom till AIK med ett fåtal träningslag i mig, ingen bra uppladdning såklart men ibland måste man offra vissa tävlingar för att kunna komma tillbaka starkare. Jag spelade AIK med syfte att få skrap träning och skulle det gå bra hade det varit en bonus. Nu gjorde det inte det men min sista (3:e) start kändes faktiskt som ett ordentligt steg framåt. Första 2 (1138, 1230) var så långt ifrån något bra man kan komma men 1322 i sista med en serie på 161 var mycket bättre. 
Tävlingen slog nya rekord, inte scoring mässigt denna gången utan antal starter och detagare (455), starkt jobbat av Ian och hans gäng i AIK. Tyvärr var det samma spel som favoriserades i år igen, vänsterhänta och damer körde över alla andra. Bästa högerhänta kille på en 8:onde plats, så har det varit ett antal år nu och nästa år borde det vara dags att försöka ändra den trenden! Nu låter jag sådär gnällig igen, men det är sanningen!

Dags att åka och träna lite, Ballmaster snart och tyvärr hinner jag nog inte komma i storform tills dess heller men när det är dags för nästa PBA trip i Februari hoppas jag på att vara skarpare!

 

Martin Larsen
2018-01-09

« Tillbaka