PBA 60th Anniversary Classic, Indianapolis, USA
13/2 - 18/2
https://www.pba.com

Idag skulle jag spelat de första kval passet i PBA's 60-års jubileumstävling i Indianapolis men tyvärr finns jag inte med på banorna utan är hemma i stället, varför??
För första gången i min karriär har jag varit tvungen att ställa in en tävling/resa av det här slaget pga skada. En efterhängsen handledsskada är det som satt stopp för bowlandet just nu. Jag har under en längre tid spelat utan att vara helt 100:a ok i handleden, efter en lättare operation och vila efter VM kändes det lite bättre men för 2 veckor sedan skulle vi testa en injektion som skulle göra det ännu bättre. Så blev inte fallet, istället fick jag mycket ont och har inte kunnat bowla. För tillfället känns det lite bättre men jag bestämde mig för att vila från bowlingen och försöka träna upp handen nu i stället för att åka och försöka slå de bästa i världen halvskadad. Inte så svårt val kan man ju tycka men det kändes inte kul att för första gången inse att kroppen inte håller för att bowla.
Så nu blir det rehab och följa grabbarna på xtra frame här hemifrån istället. Så hoppas jag att handen kommer bli bra nog att tävla med i München om en månad.

 

Martin Larsen
2018-02-13

« Tillbaka