Brunswick Euro Challenge, München, Tyskland
15/3 - 18/3
http://www.brunswickeurochallenge.com

Att vara tillbaka på tävlingsbanorna kändes helt klart bra men också lite ovanligt då målet inte kunde vara samma som det brukar vara. Normalt sett brukar jag ju spela tills jag kvalat in eller i några ovanliga fall, inte har chansen att kvala in längre. Nu var planen att spela en start per dag och visst hade jag hoppats på att kvala in men så blev det inte. Den 37 fots profil som låg i München var allt annat än svår, det fanns inte många som hade problem att träffa fickan utan här gällde det att få ihop strikeraderna! 
Mina 3 starter slutade med 1300, 1380 och 1360, det kan man ju tycka var rätt ok? Men denna helgen räckte det inte långt, mitt resultat i 2:a starten hade räckt till att vinna kvalet i Malmö förra året men nu var det 60 pinnar för lite för att kvala in i topp 50!!!
Det kan man ju tyckta vad man vill om och jag tänker inte orda mer om det, just nu är jag mest nöjd över att handen verkar vara i hyfsat skick. Den är inte helt 100% ok än men fortsätter den bli bättre av träningen så hoppas jag att kunna jobba mig tillbaka till ok form hyfsat snart!

I övrigt är det bara att gratulera Jenny Wegner som spelade hem sin första EBT titel i enormt starkt startfält, detta efter att syrran Cajsa vunnit kvalet på 1563!!!

 

Martin Larsen
2018-03-19

« Tillbaka