PBA Xtra Frame Maine Shootout, Portland, USA
16/4 - 19/4
https://www.pba.com

Tävling som startar PBA League veckan i Portland är en Xtra Frame tävling, alltså den sänds direkt på PBA's livestream kanal, Xtra Frame. Det är en utslags tävling med 64:a spelare och det är bäst av 3 seriers matcher hela vägen. Profilen är Bear, 39 fot 2,1:1 i ratio.
Jag blev först ut att dra min motståndare och det blev Alex Aguiar.

Match 1 (nyoljat), 0-2:
Serie 1: 238 - 265
Jag valde att börja spela med Picth Black, trodde det skulle ställa till det lite för honom och att jag skulle kunna spela lite safe i början. Det var safe förmig men problemet var Alex började med 6 raka kryss. Jag bytte till Phaze II och satte sista 5 för 238, det tvingade honom till en spärr i ruta 10. Han slogg då ett av sina få dåliga slag men fick en hög vänster strajk:-( 
Serie 2: 248 - 257
Alex fortsatte spela bra men det gjorde jag också, denna serien hade han tur i mitten av serien. En tur strike mitt i raden med bra strike och jag lämnade 10:an en gång, sedan 7:an. Nu var han starkare i sista rutan och kryssade ut för att stänga ute mig. 
Såklart väldigt segt och tråkigt att åka ut med en gång, men vad ska man göra, jag spelade bra! När man tittar sig omkring och ser skit seriee efter skit serie blir man lätt sur men så är det med detta formatet.

Nu blir det läktaren och för resten av dagen och imorgon sedan laddar vi om för PBA league!!

 

Martin Larsen
2018-04-17

« Tillbaka