29 Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, Barcelona
26/7 - 29/7
http://www.tbowling.cat/t_barcelona/index.htm
Placering: 3:e

1:a kvalstart:
Efter en god dag pa Barcelonas strand var det dags for forsta kvalstarten. Profilen som ligger ar 41 fot och ganska mycket olja, men anda svanger det mycket. Spelade mycket bra fram till sista serien, hade 1150 efter 5 serier avslutade tyvarr med 182. Tror nog det ska ga att skjuta lite hogre an 1332, ska forsoka igen fredag kl: 17:00. I denna tavling tar man med sig halva kval poangen, sa det kan vara bra att oka pa lite!
Jag anvande Storms Agent hela starten, den har visat sig funka bra i Bacelona (vann med den i Mars)!!

2:a kvalstart:
Måste börja med att be om ursäkt för den sena uppdatering, vi blev lovade att det skulle finnas internet i hallen men det visade sig bara vara till för journalisterna. Så kan det vara ibland.
För övrigt var väl den 2:a starten inte mycket att orda om, gick in för att försöka skjuta 1400, men det visade sig ganska tidigt att det inte skulle bli i närheten. Efter att ha testat lite andra klot och spellinjer landade jag på 1169. Verkar ändå vara Agent som rullar bäst.

Final:
När finalen börjar har man med sig hälften av sina kvalpoäng, i mitt fall 666p. Då låg jag runt 15:onde plats, sedan spelade alla 48 fyra serier. Där slog jag 905 efter en höjdar serie i sista (267), detta förde mig upp till 4:e plats. De återstående 24 spelarna spelade fyra serier till, då fick jag spela tilsammans med Robban som låg 3:a. Vi började i riktigt världsklass, Robban 298 och jag 266!! Robban fortsatte sedan att spela bra och säkrade ganska tidigt sin plats i stegen (topp 3) medan jag hade stora problem på bana 11-12 där jag bara lyckades få ihop 165. Efter den serien såg det ganska mörkt ut, 30 efter Osku och 20 efter Paul Moor. Men bana 1-2 var snällare mot mig, jag hittade ett kanon lir och slog till med 276, flög förbi både Paul och Osku!!
Topp 3: Krista Pöllänen (Hammer), Robert Andersson (Special Agent) och Martin Larsen (Agnet)!
Detta innebar att jag ställdes mot klubbkamraten Robban i semifinalen. Innan vi började fick vi tyvärr bara två provslag per bana och jag hittade inte någon bra linje på högerbanan. Där började jag med tre hål samtidigt slog jag strike på vänsterbanan, detta problem hade dock inte Robban som löste båda banorna och kunde enkelt besegra mig med 207-174, därefter spelade han också hem finalen mot Krista!!
Stort GRATTIS till Robban!!
En mycket trevlig tävling för Team Pergamon och även för mig, jag är mycket nöjd att jag tog mig till stegen det är verkligen tufft när det bara är tre som går dit!

Nu väntar det lite träning på hemmaplan och en ledig helg!! Nästa tävling blir i Stockholm, Högdalen Bowlingpalatz Open 10-12/8.

 

Martin Larsen
2007-08-01

« Tillbaka