VM final, trios, Hong Kong
3/12 - 3/12
http://www.swebowl.se

Läs under VM rubriken för att läsa hur vi tog oss till denna final!
Finalerna kommer att sändes på Flobowling.com

Semifinal 1:
Korea 654 vs USA 695

Semifinal 2:
Indonesien 632 vs Sweden 591
41 pinnars marginal säger inte mycket om hur jämn och spännande denna semifinal var. I sista rutan behövde Ryan Lalisang täcka för att stänga matchen, han stängde med en vänster strajk....
Innan dess hade Indonesierna börjat matchen med ok spel men också en hel del tur, vi spelade också rätt bra men sakande ofta det där lilla flytet. Vi hade hela tiden häng på dem men fick aldrig det där lilla extra trycket på dem, men i ruta 8:a fick jag chansen att sätta just den pressen på dem och se till att matchen skulle vara väldigt jämn. Det var ett tag sedan jag slog ett så bra slag när det var så viktigt, det var ännu längre sedan jag uttryckte mitt missnöje så tydligt när 7:an stog kvar på en kanon träff!! Det är så sällan man lämnar den käglan på ett sådant slag och att göra det i det läget kändes verkligen tungt. Efter det fick vi aldrig riktigt chansen, tyvärr mycket på grund av att allt gick deras väg. 
Efter en väl genomförd semifinal kunde vi bara sitta och titta på när Indoneserna sedan slog 551 i finalen....
Som Robert Gustavsson skulle sagt, jag är inte bitter!!!! Nå väl, nu ett par dagar efter känns det såklart lite bättre och vi tog trots allt en medlaj som ingen kan ta ifrån oss.

Final:
USA 632 vs Indonesien 551

 

Martin Larsen
2018-12-04

« Tillbaka