Five Nation Cup, Göteborg, Sverige
1/8 - 3/8

Five Nation Cup: 
Vi kommer spela en tränings tunering inför VM i Bangkok!

Tuneringen kommer spelas i Frölunda Super Bowl och länderna som kommer att vara på plats är:

Finland
Norge
Danmark
Österrike
Sverige

Kom gärna och titta!!

Hela helgens spel:
Under denna helg har vi spelat ca 15 serier på lång olja (43 fot) och den är var ganska tuff. Det finns inte alls det hänget inne i banan som det gjort på de andra lång-olje profiler vi spelat på.
Jag har testat igenom ganska mycket material och tycker nog att jag har ganska bra koll på denna profil, bland de bollar som funkar bra finns Storms nya Dimension. Men även den svarta trotjänaren sedan ett år tillbaka The Break kommer att få åka med. Tror jag snittade runt 220 på 43 fotaren.
So far so good!!

Då kommer vi till kortoljan (34 fot), milt sagt lite mer problem på denna profilen. Har testat väldigt många olika lösningar men ingen bra Tror dock att mycket sitter i tekniken, blir till att leta reda vad som inte är bra och rätta till detta.
Generellt sett var det mycket låga siffror på kortoljan, anledningen är att det släpper på kanten. Lätt förklarat kan man säga att alla andra kortolje profiler vi spelat på har svårigheten varit att man inte får missa innåt. Då har det svängt för mycket, så är det nu också. Skillnaden är bara att missar man utåt eller slår för hårt svänger det inte, alltså det gäller att spela j-vligt bra!!! Det gjorde jag inte i helgen, men tanken är att jag ska göra det om 2 veckor!!
Vad det gäller klot är jag inte helt klar över vad som ska packas ner i väskan, men man kan väl säga att det blir mer normala klot än det varit på kortoljan innan.

Träning väntar!!!!!

 

Martin Larsen
2008-08-05

« Tillbaka