Elitserie sammandrag, Örebro, Sverige
27/4 - 28/4
http://www.swebowl.se

BK 59:an - TP, 5-14:
Inför de sista matcherna i årets elitserie så hade vi slutspels platsen säkrad men en liten chans komma ikapp Clan i striden om 1:a platsen i serien! För min egen del var det lite annorlunda att komma direkt från en semester och direkt in i hetluften, normalt sett brukar jag känna av en tid från banorna men idag funakde spelet bra ändå.
Montreal profilen (41 fot) visade sig inte vara alltför svår, efter en lite trevande start öste vi på ordentligt mot slutet. Över 7500, Marty slog nytt pers på 1075 och själv lyckades jag också rulla in 4-siffrigt (1006) med min IDOL Pearl!   

TP - Kulladals BS, 13-7:
Vi hade inget i egna händer utan det enda vi kunde göra var att försöka vinna våra matcher och om Clan skulle tappa poäng finns vår chans för serie seger. Precis så blev det nu när vi slog Kulladal med 13-7 samtidigt som Kaskad lyckades knipa en pinne mot Clan i deras andra match.
Matchen var jämn efter 2 serier men precis som tidgare idag "ryckte vi tussarna" och öste på sista 2 serierna, vi kunde vinna matchen och sedan se på när Kaskad såg till att ge oss chansen att vinna serien.
Ytterligare en match där vi startade lite segt men visade styrka mot slutet. Banorna blev lite annorlunda denna matchen, svängde tidigare och jag fick byta bort min IDOL Pearl till Hy-Road Black Pearl. Både jag och laget var lite sämre nu, men 7230 och 933 är väl ändå godkänt!! 
Nu har vi saken i egna händer, 13-7 vinst mot Alingsås imorgon och serie segern är granterat vår!!

TP - Alingsås:
Söndag kl: 12:00

 

Martin Larsen
2019-04-27

« Tillbaka