Göteborgstouren, Kungsbacka, Sverige
21/3 - 22/4
http://www.gbgtour.se/dynamic/start.asp

Kval:
Nu när PBA touren är "pausad" tänkte jag passa på att slipa på formen här hemma istället. Göteborgs-touren är perfekt för detta!
Min start i Kungsbacka gick bättre än min vecka i Las Vegas, jag började spela med den nya Axiom bollen men det skulle visa sig efter 5-6 rutor att den var för stark för dessa banor. Middle Road V2 är en ganska vänlig 39 fots profil och det var ordentligt med friktion på kanten. Jag valde att testa Pro Motion istället, den brukar rulla bra när det finns torrfält att rulla bollen mot. Den funkade kanon och jag behövde aldrig byta bort den, efter 214 i första serien gick det bättre och bättre. Hade dock en liknade serie i 3:e men gick imål på 1428 till slut! 2 tomrutor och stabil spel, skönt efter att självförtroendet fått sig en skopa i USA! Jag tog ledningen men det är många starter kvar (sista den 19/4) och nu hoppas jag bara det håller till topp 8:a så jag får spela final den 22/4.

Final:
Märkte precis att glömskan slagit till igen, var ett tag sedan finalen i denna tävlingen gick av stapeln och anledningen till att jag glömt av den är såklart att det inte gik speciellt bra. Slutade på en 5:e plats efter att ha varit alldeles för envis i min gameplan.

 

Martin Larsen
2020-05-13

« Tillbaka