Påskaslaget 2020, Kvänum, Sverige
9/4 - 9/4
https://paskaslaget2020.meriq.se/dynamic/start.asp

Start 1:
Nu var det nästan en vecka sedan denna tävling gick av stapeln, ingen bra ursäkt till varför uppdateringen inte blivit gjord. Gammal och glömsk antar jag....
Spelade i alla fall 2 starter i årets Påskaslag i Kvänum, den första starten var kämpig, för många dåliga slag och jag gick imål på 1359 vilket inte brukar räcka långt här! 
Det mest intresanta som hände i starten hade inte med mig att göra utan Aton Gehlin från AIK, han startade med 257 men i sista rutan åkte en kägla med upp från maskinen. Den gjorde att Antons klot hoppade av rälsen och var sedan spårlöst borta. Personalen letade i 30 minuter innan vi fick fortsätta spela igen och Anton fick snällt byta boll. Den fungerade tyvärr inte lika bra, alltså inte bara i golf bollarna kan försvinna.

Start 2:
Efter en snabb paus blev det ett nytt försök, lite bättre spel också. Valde att spela nya Axiom istället för de lite klenare bollarna jag använt innan och det kändes som jag hade höga serier på G hela tiden men det ville sig inte till 100%, istället blev det kämpigt i 4:e serien. Alla bollar i fickan men bara 212 efter ha lämnat ett gäng enkelkäglor och kryddat med 7-10 i sista rutan:-( Avslutade ok och 1432 blev det imål vilket i spelade stund räkte till en 2:a plats. Nu hade jag ju på känn att det skulle komma att kryssas mer än så och så blev det också, jag slutade 8:a. James fd Gruffman vann på 1530, Anton blev 2:a, han som spelade bort sin boll kom tillbaka någon dag senare och slog 1504!! Om hans boll återfanns eller ej vet jag tyvärr inte, men bra gjort i vilket fall som helst.

 

 

Martin Larsen
2020-04-14

« Tillbaka