VM, Dubai, UAE
4/11 - 16/11
https://ibf.websites.mygameday.app

Tyvärr tog mitt VM en ordentligt vändning åt fel håll 5 dagar innan avresa! Dagen efter jag hade bestämt vilka klot jag skulle ta med mig och allt kändes kanon då inträffade en olycka hemma på garageuppfarten när jag skulle ställa av skjutdörrarna till vårt nya uterum från pallen in i garaget. Mycket olyckligt så hamnade Isabella mitt under 5 dörrar och den ena gick i en miljon bitar, som tur var klarade hon sig undan med 6 stygn i skinkan. Det kunde gått så mycket sämre, tyvärr sabbade jag ryggen och skar upp mina bowling fingrar när jag skulle försöka få fram henne. 3 stygn i långfingret, men tack och lov verkar det som att senor och nerver klarade sig så att fingrarna kommer bli bra igen!

Jag bestämde mig i sista minuten för att åka med gänget hit till Dubai och hjälpa till bakom banorna. För bowla kommer jag inte kunna göra på ytterligare några veckor i alla fall.
Nu hoppas jag att vi kan se till att spela hem ett gäng medaljer för att lätta upp stämningen efter mitt skit och ännu mer hedra Tomas efter hans bortgång!!
Imorgon drar spelet igång och alla de blå/gula spelarna har sett och ut på träningen!!

 

Martin Larsen
2021-11-05

« Tillbaka