Team Pergamon - BK Domino, Göteborg, Sverige
11/10 - 11/10
http://www.bowl.se/

 Team Pergamon - BK Domino, 10-10:  
En mycket spännande och svängig match, vi tog första serien med 4-1 efter att en av Dominos spelare satte en dubbel vänster i sista rutan för att ta ett banpar!!
I serie 2 var vi helt ute och cyklade, vi spelade på Viper profilen som är 37 fot och vi hade inte tränat så mycket på den som vi brukar. Det märktes när banan började ändra sig, vi hängde inte rikitgt med. Dessutom passade jag på att missa 2 enkelkäglor i den serien, 1-4 i baken. Måste bara säga att jag har aldrig sett så många vänster strike i en match med bara en vänster-spelare och han gick ut efter 2 serier, antaligen för det för jobbigt att inte ens vara nära att ha flest strike på sin sida
I tredje serien hitta vi liret igen och tog hem en ny 4-1:a, då trodde nog många att saken var klar! Men Domino spelarna ville annat, de spelade bra och tog vara på vår mycket svaga avslutning. Det blev en ny 4-1:a till deras fördel och matchen slutade 10-10. Det skillde inte många pinnar i total slagning heller, båda lagen var runt 6400.
Själv slog 882 och spelade hela matchen med Special Agent, förutom mina 2 enkelmiss var jag ganska nöjd med mitt spel.

En kul grej med denna match var att Mr Mo Pinel (mannen som designar alla Morich klot) fick uppleva sin första svenska liga match, han tyckte det var intressant och underhållande.
Han hade dock en idé för att slippa ett lika resultat tyckte han vi skulle införa ett extra poäng för den totala lag slagningen, kanske inte så dumt.
 

 

Martin Larsen
2008-10-11

« Tillbaka